Ledig tjänst

Sista ansökningsdag 18 februari

Som administratör är du spindeln i nätet med regelbunden kontakt med de studerande och nära samarbete med skolchefen och övrig personal. Du har en helhetssyn av verksamheten och är registrator gentemot myndigheter och offentliga verksamheter; Myndigheten för yrkeshögskolan, CSN, försäkringsbolag, arbets- och fackorganisationer, sjukförsäkring, skolans hyresgäster, mm. Administratören förser de studerande med studieintyg och utbildningsbevis.

Tillsammans med skolchefen arbetar du med ansökningar och redovisningar till myndigheter och organisationer, representerar skolan på mässor samt ansvarar för administrationen kring ansökningar av nya studerande.

Arbetet innehåller ekonomiska inslag, som enklare bokföring, fakturor, följesedlar, löner och pension samt arbeta med budget för skolans verksamhet tillsammans med styrelsen och skolchef.

(Nätverkstan sköter de största delarna av skolans löpande ekonomi, pension och bokslut där administratören är bryggan mellan dem och skolan.)

Du som söker tjänsten bör ha eget driv, god samarbetsförmåga, servicededikerad, gilla att möta kollegor och studerande, vara noggrann, strukturerad, flexibel, ha goda kunskaper i svenska, textbearbetning/formulering, Excel samt känna dig bekväm att arbeta med ekonomi. För att riktigt trivas bör du också ha stort intresse för konst och kultur samt uppskatta en kreativ miljö. Vi kommer ta stor hänsyn till personlig lämplighet.

Om anställningen:

Lön: Enligt avtal. Lönetyp: Fast månadslön.

Anställningsvillkor: 60 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flexibel arbetstid, till största delen förlagd till läsåret.

Tillträde efter överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta:

Biträdande skolchef: Mats Nielsen info@domenkonstskola.se Tel: 070-6003614

Skicka din ansökan till:

nyaadmin@domenkonstskola.se